راهنمای گوگل ادسنس چیست و چگونه کار میکند | کسب درامد از گوگل ادسنس 2023

گوگل ادسنس چیست

گوگل ادسنس چیست ؟ گوگل ادسنس به عنوان یک پلتفرم ایده آل برای کسب و کارهای آنلاین و سکوی پرتابی برای درآمد بیشتر و بیشتر دیده شدن در دنیای تبلیغات است .

آسان ادز بهترین پلتفرم خرید کلیک گوگل در این مقاله ساخت اکانت گوگل ادسنس، آموزش کسب درآمد از گوگل ادسنس و میزان درامد از گوگل ادسنس برای شما فراهم کرده است.

آمار جهانی گوگل ادسنس
فهرست مطالب نمایش

گوگل ادسنس چیست؟

اگر می پرسید گوگل ادسنس چیست در جواب باید گفت بهترین راه حل برای کسب درآمد بیشتر از وب سایت است. سرویس گوگل ادسنس بهترین گزینه برای کسب و کارهای آنلاینی است که به دنبال فضایی برای نمایش تبلیغات خود هستند.

به زبان فنی گوگل ادسنس یک شبکه تبلیغاتی است که توسط گوگل اداره می شود. همچنین فرصتی برای وبلاگ نویسان و صاحبان وب سایت است که قصد دارند از طریق نمایش متن، تصاویر، ویدئوها و سایر تبلیغات تعاملی درآمد کسب کنند.

کسب درآمد از گوگل ادسنس کاملاً بدون دردسر است. چرا که هزینه حاصل از نمایش تبلیغات در وب سایت ها مستقیما به اکانت ادسنس واریز می شود. پس دیگر نیازی نیست صاحبان وبسایت برای درخواست واریز هزینه ها و دردسر های مربوط به آن مستقیما با تبلیغ کنندگان ارتباط برقرار کرده و زمان زیادی را صرف آن کنند.

با مفهوم کلی گوگل ادسنس چیست اشنا شدید در ادامه به صورت جدی تر این پلتفرم کسب درآمد را مورد بررسی قرار می دهیم.

ارتباط گوگل ادسنس با یوتیوب

ارتباط یوتیوب و ادسنس

کسب درآمد از طریق یوتیوب تنها با فعال سازی اکانت گوگل ادسنس امکان پذیر است. در واقع در تمام دنیا کسب درآمد از یوتیوب در ابزار گوگل ادسنس خلاصه می شود. واضح تر بخواهیم بگوییم تمامی یوتیوبرهای پردرآمد یا حتی تازه کار که از این طریق درآمدی دارند، قطعاً مراحل لازم برای تایید حساب کاربری در گوگل ادسنس را سپری کرده اند.

یکی از چالش های یوتیوبرهای ایرانی، تحریم بودن ساخت حساب گوگل ادسنس است. کوچک ترین اشتباه در ساخت اکانت گوگل ادسنس ممکن است درخواست تأیید حساب گوگل ادسنس را به تعویق بی اندازد و حتی را رد کند؛ بنابراین اهمیت آگاهی از تمامی قوانین فعال سازی اکانت را هنگام افتتاح حساب گوگل ادسنس دست کم نگیرید!

گوگل ادسنس برای چه کسانی است؟

یکی از متداول ترین سوالاتی که در مورد Google AdSense وجود دارد این است که گوگل ادسنس برای چه کسانی مناسب است؟ با توجه به ماهیت تبلیغاتی این پلتفرم بسیاری آن را مشابه گوگل ادز می دانند؛ در حالی که اینطور نیست.

همچنین برخی آن را ابزاری برای تبلیغ در اپلیکیشن و کسب درآمد از آن می دانند که این هم درست نیست. چرا که تبلیغات ادموب این امکان را فراهم می کند، نه ادسنس. گوگل ادموب چیست؟ گوگل ادموب پلتفرمی برای دارندگان اپلیکیشن پربازدید است که با درج تبلیغ در اپلیکیشن خود، می توانند به کسب درآمد بپردازند.

پس ادسنس برای چه افرادی مناسب است؟ گوگل ادسنس پلتفرمی برای دارندگان سایت یا کانال یوتیوب است که قصد کسب درآمد از طریق آن ها را دارند. سایت یا کانال یوتیوبی که برای کسب درآمد از طریق گوگل ادسنس ثبت می شود، باید ترافیک و بازدید بالایی داشته باشد. در غیر این صورت احتمال تایید نشدن از سوی گوگل وجود دارد.

بنابراین گوگل ادسنس را می توان پلتفرمی برای کسب درآمد ناشران تبلیغ دانست.

ثبت نام در گوگل ادسنس

همانطور که مطالعه نمودید گوگل ادسنس پلتفرمی برای کسب درآمد است که توسط گوگل برنامه ریزی شده است. برخی بر این باورند که برای استفاده از آن نیاز به خرید گوگل ادسنس دارند اما اشتباه است. تنها کافی است بدانید که چگونه می توان یک حساب گوگل ادسنس ایجاد کرد.

ساخت گوگل ادسنس، اولین مرحله ثبت نام

برای ثبت نام و ساخت اکانت ادسنس وارد سایت اصلی به نشانی https://adsense.google.com/start/ شوید. با همان ایمیلی که در سایت یا یوتیوب خود فعالیت دارید، در این سایت نیز ثبت نام کنید.

فعالسازی اکانت گوگل ادسنس

چگونه گوگل ادسنس را فعال کنیم؟ برای اینکه سایت شما توسط گوگل پذیرفته شود باید بتواند محتوای آن را بررسی کنید. این بررسی چگونه انجام می گیرد؟ با افزودن کد اسکریپت به سایت. گوگل ادسنس برای دسترسی به محتوای سایت یک کد اسکریپت مخصوص برای هر سایت تولید می کند که باید آن را در سایت قرار دهید.

در طول مدتی که ربات های گوگل در حال بررسی محتوای سایت شما هستند و هنوز تاییدیه سایت صادر نشده است، تبلیغات ادسنس نمایش داده نمی شود. به محض تایید سایت از سوی گوگل، تبلیغات در سایت قرار گرفته و درآمد حاصل از آن ها در حساب گوگل ادسنس شما لحاظ می گردد.

در صورت تایید امکان کسب درآمد از گوگل ادسنس برای شما، می توانید برای هر سایتی تبلیغات را قرار دهید. (البته در صورتی که قوانین گوگل را نادیده نگیرید.) در واقع فقط یک بار فعالسازی اکانت کفایت می کند.

درج اطلاعات بانکی

در آخر برای تکمیل مراحل ثبت نام گوگل ادز، باید اطلاعات بانکی خود را وارد کنید تا گوگل بتواند درآمد کسب شده را برای شما واریز نماید. توجه داشته باشید که قبل از هر پرداخت، یک کد تایید توسط گوگل، به آدرس پستی ثبت شده ارسال می شود جهت صحت سنجی اطلاعات پروفایل.

نکاتی مهم در مورد ثبت نام گوگل ادسنس که باید بدانید

نکات مهمی وجود دارد که باید هنگام افتتاح حساب گوگل ادسنس بدانید.

  1. شما موظفید که هنگام افتتاح حساب خود از آدرس ایمیل معتبر استفاده کنید. زیرا حدود 1 هفته بعد از ثبت نام، تاییدیه ای به آدرس ایمیل داده شده، ارسال می گردد.
  2. دقت کنید همانطور که نمی توانید از شماره های مجازی برای وریفای اکانت گوگل ادز استفاده کنید، برای وریفای اکانت گوگل ادسنس نیز نباید این کار را انجام دهید. زیرا سرویس گوگل ادسنس با شماره وارد شده تماس می گیرد و کد چهار رقمی برایتان می خواند یا آن کد را در قالب پیام ارسال می کند؛ بنابراین برای این که اکانت شما وریفای شود به شماره بین المللی نیاز دارید.
  3. حواستان باشد که از یک آی پی ثابت برای هر بار ورود به حساب گوگل استفاده کنید. در غیر این صورت گوگل متوجه تخطی شما از تحریم ها خواهد شد. در نهایت ممکن است دسترسی به اکانت را برای همیشه مسدود کند. همچنین این آی پی باید با آدرسی که در اطلاعات خود ثبت کرده اید، مطابقت داشته باشد.
  4. از کیفیت محتوای داخل وب سایت خود غافل نشوید. چرا که هرچقدر کیفیت محتوا بهتر باشد رتبه سایت در گوگل و از لحاظ سئو بهبود خواهد یافت. در نتیجه گوگل ادسنس نیز توجه بیشتری به محتوا می کند.
  5. پس از تکمیل فرم ثبت نام در سایت گوگل ادسنس و اقدام برای ساخت اکانت، به آدرس ثبت شده در فیلد مشخصات، یک پاکت حاوی کد 5 رقمی ارسال می شود. این کد برای تایید حساب کاربری و اطمینان گوگل از اینکه شما آدرس درستی وارد کرده اید ارسال می شود. بنابراین می توان دریافت که استفاده از آدرس های مجازی برای گوگل ادسنس می تواند مشکل ساز باشد.
  6. ساخت گوگل ادسنس در ایران چالش های بیشتری دارد. چرا که ایران جزو لیست تحریم ها قرار دارد و نمی توان از شماره های ایرانی، آدرس و اطلاعات بانک های داخلی استفاده کرد. از همین رو می توانید از شرکت هایی که با گوگل در ارتباط هستند مانند آسان ادوردز کمک بگیرید؛ بدون اینکه نگران مسدود شدن اکانت و قطع درآمد خود از این راه باشید.

انواع تبلیغات در گوگل ادسنس کدام اند؟

انواع تکنیک های تبلیغ ادسنس

تا به حال در مورد اینکه گوگل ادسنس چیست، شیوه عملکرد و نحوه ثبت نام آن مطالعه کردید. فراموش نکنید که می توان از انواع مختلف تبلیغات گوگل ادسنس استفاده کرد.

سرویس گوگل ادسنس قابلیت نمایش چندین نوع تبلیغ را در اختیار کاربران قرار می دهد. نکته مورد توجه این است که هرکدام از این نوع تبلیغات، مکان نمایش مختص به خود را دارند. به علاوه میزان مبلغ پرداختی برای هر نوع متفاوت است. برخی از انواع تبلیغات گوگل ادسنس را در ادامه نام می بریم.

تبلیغ محتوایی در تبلیغات گوگل ادسنس

تبلیغات متنی مانند تبلیغات نمایشی است با این تفاوت که این تبلیغات به جای محتوای رسانه ای غنی، تبلیغات متنی را نشان می دهد. با به کارگیری تبلیغات محتوامحور می توان کاربرانی را هدف گذاری کرد که در جستجوی موضوع و یا محتوای خاصی هستند.

تبلیغات page level ads

یکی از انواع تبلیغات گوگل ادسنس تبلیغات page level ads است که از تکنولوژی بهینه سازی استفاده می کند. پس از قراردادن تبلیغات، اگر تجربه کاربری صفحات موردنظر توسط گوگل ادسنس تأیید شود، به طور خودکار تبلیغات به کاربران نمایش داده می شود.

تبلیغات جستجو محور

در این نوع تبلیغ گوگل ادسنس ناشران می توانند تبلیغات مرتبط با یک کوئری خاص را در وب سایت خود نمایش دهند و در عوض 51درصد از مبلغ تبلیغ را برای انتشار آن دریافت می کنند. تبلیغات جستجو محور همواره موجب افزایش کلیک گوگل می شوند و از همین رو از میزان محبوبیت بیشتری نسبت به سایر تبلیغات گوگل ادسنس برخوردار است.

تبلیغات ویدئو محور

در تاریخ 17 ژوئن 2009 گوگل تغییراتی در انواع تبلیغات نمایشی به وجود آورد تا از این طریق بتوان قالب های متن و تصویر را در نوع تبلیغات نمایشی با یکدیگر ترکیب کرد. این تبلیغات شامل متن ساده، تبلیغات رسانه ای غنی با نمایش تصویر، تبلیغات فلش یا ویدئویی است. در تبلیغات نمایشی، گوگل ادسنس به ناشران یعنی کسانی که تبلیغات را در سایت خود نمایش می دهند اجازه قرار دادن تبلیغات ویدئویی را بر روی سایتشان می دهد. این روش تبلیغات تنها برای کسانی است که در پخش کننده وب سایت خود ویدئوها را منتشر کرده و از پلیر یوتیوب برای نمایش تبلیغات استفاده نمی کنند.

تبلیغات مجموعه لینک

در اصل این نوع از تبلیغات به وسیله مجموعه لینک ها به بازدیدکنندگان، نمایش داده می شود. لیستی از موضوعات مرتبط با محتوا نمایش داده می شود که کاربران با کلیک روی آن ها به صفحه اصلی تبلیغ هدایت می شوند. با کلیک کاربران روی لیست موضوعات و تبلیغ، می توان به کسب درآمد دلاری از این نوع تبلیغات رسید.

خرید گوگل ادسنس

برخی افراد بر این باورند که برای کسب درآمد از گوگل ادسنس نیاز به خرید گوگل ادسنس دارند. ساخت و فعالسازی اکانت گوگل ادسنس کاملا رایگان بوده و هیچ هزینه ای برای شما نخواهد داشت؛ مشروط بر اینکه خودتان شرایط ثبت نام و ایجاد حساب کاربری را داشته باشید.

در صورتی که امکان ثبت نام توسط خودتان وجود نداشته باشد، باید نسبت به خرید حساب گوگل ادسنس اقدام نمایید. برای اینکار می توانید با کارشناسان ما در آسان ادوردز در ارتباط باشید تا راهنمایی های لازم را به شما ارائه دهند.

توجه کنید که حتی اگر امکان ساخت گوگل ادسنس را داشته باشید باید حواستان به تمامی قوانین گوگل باشد. در غیر این صورت احتمال مسدود شدن حساب بیشتر از زمانی است که شما اکانت گوگل ادسنس را از مجموعه ای معتبر خریداری می کنید. در صورت خرید گوگل ادسنس این احتمال نزدیک به صفر است. چرا که کارشناسان ما به قدر کافی در این زمینه تجربه و تخصص دارند. از طرفی اگر یک درصد اکانت شما مسدود شد، ضمانت بازگشت وجه وجود دارد و ضرری متوجه شما نخواهد بود.

گوگل ادسنس برای ایرانیان

ایرانیان در حالت کلی چند راه برای ساخت گوگل ادسنس دارند. برخی از آدرس های مجازی، شماره های مجازی و موارد مشابه برای ایجاد اکانت در ادسنس استفاده می کنند که به هیچ عنوان توصیه نمی شود. چرا که گوگل تدابیر امنیتی زیادی در نظر گرفته است و با استفاده از چنین مواردی، فعالسازی حساب گوگل ادز با چالش های زیادی مواجه خواهد شد و امکان عدم تایید آن نیز وجود دارد.

ایرانیان برای استفاده از خدمات گوگل ادسنس می توانند از مشخصات فردی آشنا در کشورهای مورد تایید گوگل، استفاده کنند و اقدام به ساخت حساب گوگل ادز خود نمایند. البته این روش هم ریسک های خاص خود را دارد اما از راه قبلی بهتر است. توصیه می کنیم اگر اطلاعات کافی از نحوه عملکرد گوگل ادسنس ندارید این روش را نیز امتحان نکنید. چون ساخت اکانت ادسنس یک مرحله است و مدیریت حساب گوگل ادسنس در مراحل بعدی قرار دارد که نیاز به تجربه و تخصص زیادی دارد.

روش دیگر که مطمئن تر از سایر روش ها است، همکاری با شرکت های رابط گوگل است. این شرکت ها با دریافت هزینه ای ناچیز، پرداخت درآمد کسب شده از گوگل ادسنس را انجام می دهند. در این روش شما دیگر نگرانی بابت مدیریت حساب، مسدود شدن اکانت و موارد دیگر ندارید.

از آنجایی که تبلیغات گوگل برای دامنه ir امکانپذیر نیست، بهره مندی از گوگل ادسنس هم در صورت داشتن سایت های با دامنه ir، ممکن نیست. از همین رو بهتر است از سایت های با دامنه .com استفاده کنید.

محدودیت دیگر گوگل ادسنس برای ایرانیان، زبان سایت است. طبیعتا وقتی ایران در لیست تحریم قرار می گیرد، زبان فارسی نیز توسط گوگل ادسنس قابل قبول نیست. اما زبان هایی که توسط گوگل ادسنس پشتیبانی می شود، در حال حاضر مطابق لیس زیر است:

  • انگلیسی
  • آلمانی
  • فرانسوی
  • عربی
  • ترکی
  • هندی
  • عبری
  • چینی
  • کره ای
  • روسی
  • پرتغالی
  • یونانی
  • بلغاری
  • لهستانی
  • و …

نحوه کسب درآمد از گوگل ادسنس چیست؟

برای کسب درآمد از گوگل ادسنس، سایت شما باید با قواعدی که گوگل ادسنس تعیین می کند، مطابقت داشته باشد. به عنوان مثال سایت با ترافیک پایین معمولا شانس کمی برای پذیرفته شدن توسط گوگل دارد.

بنابراین برای آموزش کسب درآمد از گوگل ادسنس لازم است اطلاعات خود را در این زمینه تکمیل کنید و سپس اقدامات لازم را انجام دهید.

هرچه محتوای سایت برای کاربر جدیدتر باشد، تجربه کاربری سایت بهتر باشد، ترافیک بیشتری داشته باشد و … احتمال تایید برای کسب درآمد از گوگل ادسنس بیشتر می شود.

همچنین شما عزیزان می توانید از طریق یوتیوب نیز به کسب درآمد از گوگل ادسنس بپردازید. برای این کار هم لازم است که کانال یوتیوب شما در یک سال اخیر 1000 عضو جدید و 4000 ویو برای ویدیوها داشته باشد. در این صورت شما می توانید مانیتایز یوتیوب خود را فعال کرده و با لینک کردن به حساب گوگل ادسنس، به کسب درآمد از یوتیوب نیز بپردازید.

گوگل چه نقشی در انتخاب نوع تبلیغ هر وب سایت دارد؟

نوع تبلیغاتی که در وب سایت شما نمایش داده می شود توسط گوگل و متناسب با محتوای سایت انتخاب می شود. اولویت گوگل نمایش تبلیغاتی است که برای کاربران وب سایت جذاب باشد. البته اگر بخواهید از نمایش نوعی از تبلیغات در سایت خود جلوگیری کنید می توانید با مراجعه به بخش Allow and Block Ads در داشبورد حساب ادسنس خود گروه های تبلیغاتی را محدود کنید.

تفاوت گوگل ادز و گوگل ادسنس چیست؟

تفاوت گوگل ادز و گوگل ادسنس

اگر می پرسید تفاوت گوگل ادز با گوگل ادسنس چیست باید بگوییم گوگل ادز و گوگل ادسنس هرکدام کارکردهای متفاوتی دارند. گوگل ادز برنامه ای تهیه شده توسط گوگل است که بازاریابان می توانند از طریق آن تبلیغات کلیکی خود را در صفحه نتایج گوگل بهینه کنند. از این طریق می توانند تبلیغات خود را در بالای صفحه نتایج جستجو به بازدیدکنندگان نشان دهند.

بنابراین گوگل ادز مناسب تبلیغ کنندگانی است که می خواهند تبلیغات کسب و کار خود را در صفحات جستجو بهینه کنند و هزینه گوگل به ازای هر کلیک روی تبلیغ از تبلیغ کنندگان گرفته می شود.

اما گوگل ادسنس در واقع پلتفرمی برای وب سایت ها است که از وب سایت خود به عنوان فضای فروش تبلیغات استفاده کرده و در ازای نمایش تبلیغات به بازدیدکنندگان کسب درآمد می کنند.

تبلیغات گوگل ادسنس کجا نشان داده می شود؟

به عنوان یک قاعده کلی بهتر است تبلیغی که با خرید کلیک گوگل انجام می شود، در جایی قرار گیرد که در لحظه ورود کاربر به سایت توجه او را به خود جلب کند. البته به شرطی که قوانین ادسنس را نقض نکنید. در واقع به عنوان یک کاربر گوگل ادسنس شما می توانید اندازه، نوع و سبک تبلیغ را انتخاب کنید. به علاوه با استفاده از کد جاوا اسکریپت می توانید تبلیغ را در بهترین مکان ممکن قرار دهید.

چرا محتوا در گوگل ادسنس مهم است؟

گوگل ادسنس هر محتوایی را قبول ندارد! این به چه معنا است؟ گوگل محتواهای کپی و تکراری را از صفحه نتایج جستجوی خود حذف می کند. زیرا همواره به دنبال محتواهای خاص و منحصربفرد است. از این رو وبلاگ نویسان باید در نگارش و نوشتن محتواهای خود وسواس خاصی به خرج دهند.

وبلاگ نویسان می توانند با استفاده از نرم افزارهایی مانند Article spining محتوای تکراری را تشخیص دهند و اشکالات آن را برطرف کنند. در چنین ابزارهایی محتوای تکراری، تشخیص داده شده و در عوض کلمات و عبارات مشابه جایگزین خواهند شد.

در بسیاری از مواقع ممکن است عبارات جایگزین شده بی معنی و نامفهوم باشد. در نتیجه کاربران با خواندن چنین محتوایی دیگر به وب سایت بر نمی گردند. به دنبال آن، درآمد گوگل ادسنس نیز کاهش خواهد یافت.

بد نیست بدانید گوگل ادسنس بسیار باهوش عمل کرده و سریعا متوجه اسپنینگ می شود. گوگل در صورت تشخیص اسپنینگ نه تنها دامنه وب سایت بلکه نام صاحب دامنه را در لیست سیاه خود قرار می دهد.

محتوای جذاب برای گوگل ادسنس چیست؟

پرسشی که برای اغلب کاربران مطرح می شود این است که با همه این تفاسیر چه محتوایی برای گوگل ادسنس جذاب تر است؟ شاید بدانید که یک سری موضوعات از نظر گوگل پرطرف دارتر و پرسودتر هستند اما بر چه اساسی؟

گوگل با توجه به جستجوی کاربران موضوعات را دسته بندی می کند. در حال حاضر موضوعاتی مانند بیمه، پزشکی و اقتصاد در صدر موضوعات پرطرف دار و پرسود قرار دارند که می توانید با انتخاب آن ها درآمد خوبی از گوگل ادسنس دریافت کنید.

تفاوت وبلاگ و وب سایت برای استفاده از گوگل ادسنس چیست؟

آیا شرایط وبلاگ و وب سایت برای کسب درآمد از گوگل ادسنس یکسان است؟ خیر. طبق قوانین گوگل، اگر وبلاگی قصد فعالسازی گوگل ادسنس را دارد، باید 6 ماه از تاریخ ایجاد آن گذشته باشد.

اگرچه وب سایت ها چنین محدودیتی ندارند اما تجربه نشان می دهد که حتی درخواست گوگل ادسنس وب سایت ها نیز به سرعت تأیید نمی شود. یکی از دلایل این امر، نبود حجم کافی مطالب در وب سایت های تازه تأسیس است. 2 راه حل برای این گونه وب سایت ها وجود دارد:

  • ایجاد مطالب طی یک دوره چندماهه
  • بارگذاری حجم زیادی از مطالب در مدت زمانی کوتاه

از آنجا که به روز بودن مطالب برای مخاطبین اهمیت زیادی دارد روش دوم پیشنهاد نمی شود؛ بنابراین برای گوگل ادسنس محتوا در وبلاگ یا وب سایت حرف اول را می زند.

آیا امکان مسدود شدن حساب گوگل ادسنس وجود دارد؟

ساسپند شدن گوگل ادسنس

بله! گوگل ادسنس مانند هر پلتفرم دیگری قوانین خود را دارد. شما به عنوان کاربر ادسنس باید قوانین گوگل ادسنس را به خوبی درک و پیروی کنید. در غیر این صورت اکانت گوگل ادسنس برای شما مسدود خواهد شد. در ادامه راهکارهای جلوگیری از بسته شدن حساب ادسنس را لیست کرده ایم.

راهکارهایی برای پیشگیری از بسته شدن حساب ادسنس

قبل از اینکه بخواهید کسب درآمد از گوگل ادسنس را شروع کنید حتما به این نکات توجه کنید:

  • نباید تبلیغات را در صفحه بدون محتوا قرار دهید.
  • از ربات ها و یا برنامه های اتوماتیک برای ایجاد محتوا استفاده نکنید.
  • ماهیت تبلیغات برای کاربر مشخص باشد. (کاربر قبل از کلیک باید بداند که روی تبلیغ کلیک می کند.)
  • پرهیز از ایجاد محتوای ترغیب کننده به خشونت و غیر اخلاقی.
  • نباید بیش از یک حساب ادسنس داشته باشید.

بهترین جایگزین گوگل ادسنس

با توجه به محدودیت هایی که گوگل ادسنس برای ایرانیان فراهم کرده است، امروزه اغلب افراد به دنبال یک جایگزین خوب برای گوگل ادسنس هستند. برخی از بهترین سایت های جایگزین ادسنس عبارتند از:

  • Media.net
  • Infolinks
  • BuySellAds
  • Affiliate Marketing
  • آمازون
  • Propeller Ads
  • RevContent

Media.net

یکی از بهترین جایگزین ها برای گوگل ادسنس، سایت Media.net است که توسط یاهو و بینگ طراحی شده است. شباهت این پلتفرم بسیار نزدیک به گوگل ادسنس است و احتمال پذیرش تبلیغات برای سایت هایی با ریسپانسیو خوب، بسیار بالا است. جالب اینکه این سایت از تبلیغات موبایلی نیز پشتیبانی می کند.

  • ارائه تبلیغات با پرداخت بالا
  • اعتبارسنجی سریع
  • پرداخت با پی پال یا wire transfer
  • امکان شخصی سازی تبلیغات متناسب با قالب وبسایت
  • قابل استفاده برای وبلاگ یا وبسایت های با زبان انگلیسی

Infolinks

پلتفرم اینفولینک به عنوان یکی از بهترین بسترهای تبلیغات متنی شناخته می شود که البته امکان نمایش تبلیغات بنری و ویدئویی نیز در آن وجود دارد.
کاربران این سایت به ازای هر کلیک مبلغی دریافت می کنند که گویا رقم رضایت بخشی است. از همین رو برای هر تبلیغ کلمه کلیدی خاصی مد نظر قرار می گیرد تا به محض کلیک روی آن، هزینه مربوطه برای کاربر، لحاظ گردد.

  • امکان شخصی سازی تبلیغات
  • انجام تنظیمات تبلیغ به صورت اتوماتیک
  • دارای قابلیت لایو تستینگ
  • امکان مشاهده گزارش پرداخت و تجزیه و تحلیل تبلیغات
  • حداقل مبلغ پرداختی کمتر نسبت به سایر پلتفرم ها (50 دلار)
  • عضویت آسان به دلیل عدم نیاز به حداقل بازدید از صفحه
  • احتمال پرداخت کمتر به دلیل نیاز نداشتن به حداقل بازدید صفحه

BuySellAds

این سایت یکی از بهترین جایگزین های گوگل ادسنس برای تبلیغات بنری سایت هایی است که ترافیک چندانی ندارند. پروسه تبلیغات در این سایت کاملا اتوماتیک انجام می شود.
به این صورت که فرد تمام اطلاعات مورد نیاز در مورد سایت و آپشن های آن را وارد می کند. سپس منتظر می ماند تا کاربر دیگری تبلیغ او را جهت قرار دادن، تایید نماید.

Affiliate Marketing

این ابزار به خودی خود شاید جایگزین گوگل ادسنس محسوب نشود اما به واسطه درآمدزایی که ایجاد می کند، اغلب آن را گزینه مناسبی برای کسب درآمد دلاری به شمار می آورند.

نحوه عملکرد این پلتفرم به این صورت است که کاربر محصولی را از طریق آن انتخاب می کند. سپس لینکی دریافت کرده که آن را می تواند در سایت یا شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارد. در نهایت هر خریدی که با استفاده از این لینک ها صورت گیرد، مبلغی به عنوان درآمد به فرد تعلق می گیرد.

نکته ای که برای کسب درآمد بالا از طریق این ابزار وجود دارد این است که هرچه محصول انتخابی شما، گران تر باشد رقم بیشتری به عنوان دستمزد دریافت خواهید نمود.

آمازون

قطعا سایت آمازون معرف حضورتان است و حتی ممکن است تجربه خرید از آن را نیز داشته باشید. در این سایت کالاهای متعددی خرید و فروش می شوند. بنابراین افرادی که دارای سایت های فعال در زمینه فروش یا نقد و بررسی انواع کالا و محصول هستند، می توانند از این فروشگاه آنلاین بین المللی به عنوان جایگزین ادسنس استفاده کنند.
برای کار در این پلتفرم باید یک حساب کاربری در آن ایجاد کنید. با هر خریدی که توسط لینک اختصاصی شما انجام شود، 10 درصد به عنوان حق کمیسیون به شما تعلق می گیرد. شاید با خود فکر کنید 10 درصد رقم بالایی نیست اما بد نیست بدانید صاحب سایت beats10 از همین طریق، ماهانه 40 هزار دلار درآمد دارد!

  • عضویت و شیوه تبلیغ آسان
  • پشتیبانی از 3 نوع تبلیغ (نتایج جستجو، تبلیغات سفارشی و پیشنهادی)
  • نیاز به پرداخت اولیه حداقل 100 دلار
  • بهترین کارایی برای سایت های دارای ترافیک از آمریکا و اروپا
  • عدم پشتیبانی از پی پال

Propeller Ads

این ابزار به بیش از 1 میلیارد کاربر سرویس می دهد و از تبلیغات متنوعی مانند تبلیغات استاندارد، ویدئویی، بنری و پوش نوتیفیکیشن پشتیبانی می کند.
این پلتفرم با دور زدن سیستم های بلاک تبلیغات (ad blocker) به افزایش درآمد کاربران کمک می کند.

  • حداقل مبلغ پرداختی 5 دلار
  • پشتیبانی از تبلیغات متنوع
  • امکان دور زدن ad blocker ها
  • حداقل مبلغ پرداختی 550 دلار برای wire transfer

RevContent

این پلتفرم جایگزین دیگری برای گوگل ادسنس است که درآمدهای بالایی برای کاربران ایجاد می کند. از طرفی عمده تمرکز آن بر روی وبسایت یا وبلاگ های باکیفیت است و همین امر موجب بهبود Engagement می شود.
با ثبت نام در این پلتفرم، پروفایل ادمینی خواهید داشت که از آن امکان مدیریت تبلیغات و گزارش پرداخت ها را مشاهده خواهید کرد.

  • پشتیبانی از انواع تبلیغات
  • حداقل مبلیغ پرداختی با پی پال 50 دلار
  • سختگیری در هویت سنجی

سؤالات متداول در مورد گوگل ادسنس

حرف آخر

درآمدزایی از طریق گوگل ادسنس! آیا این امکان پذیر است؟ بله همان طور که در این بلاگ در مورد گوگل ادسنس چیست مطالعه کردید گوگل ادسنس به عنوان یک بستر مناسب جهت درآمدزایی وب سایت ها، بلاگرها و یا یوتیوبرها عمل می کند. برای اینکه بتوان از طریق نمایش تبلیغات کسب درآمد کرد داشتن حساب گوگل ادسنس از الزامات مهم است. که البته در این مقاله نکات مهم هنگام افتتاح حساب ادسنس را مطالعه کردید. علاوه بر این در مورد ترفندهای افزایش درآمدزایی از گوگل ادسنس نیز خواندید. همان طور که مطالعه نمودید گوگل ادز و ادسنس هر دو دارای کارکردهای مختلفی هستند. به نظر شما درآمدزایی از گوگل ادسنس چقدر می تواند در کسب کار تأثیرگذار باشد؟

این مطلب برات مفید بود؟ به اشتراک بذارش

ثبت نظر